HeavyLights
 

Algemene voorwaarden.

Algemene informatie

U geeft aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van HeavyLights bij het plaatsen van een bestelling. Zonder akkoord te gaan kunnen wij geen bestellingen aannemen. Alle leverings- en betalingscondities gelden op alle bestellingen en overeenkomsten. Het Nederland Recht is van toepassing op alle gesloten overeenkomsten met HeavyLights, KvK nummer 65533585.

Aanpassen van een door uw aangeleverd product

Voor het aanpassen van een door uw aangeleverd product dient u het formulier in te vullen op onze website. De eventuele geschatte kosten kunnen enigszins afwijken met de daadwerkelijke kosten. Dit vanwege het vooraf niet is in te schatten of er gebreken en/of eventuele extra aanpassingen noodzakelijk zijn aan het door u geleverd product. Indien de extra kosten meer bedragen dan €20,- exclusief BTW krijgt u een bericht van ons. HeavyLights is uiterst voorzichtig met de door uw aangeleverde producten, helaas kunnen er te allen tijde schades ontstaan aan uw product. HeavyLights kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden, het aanpassen van uw product door ons geschiedt dan ook geheel op eigen risico.

Prijzen

De genoemde bedragen zijn in Euro's en per stuk, tenzij anders is vermeld bij het product. HeavyLights maakt gebruik van de margeregeling. Dit houdt in dat onze artikelen vrijgesteld zijn van BTW vanwege wij gebruik maken van gebruikte goederen. De vermelde bedragen op onze website zijn dan ook exclusief BTW. Indien u liever een factuur ontvangt met BTW is dit mogelijk.

Indien u uw eigen product door ons wilt laten aanpassen is uw factuur wel voorzien van BTW vermelding.

Betalingen

Bij HeavyLights is geen PIN  aanwezig. Bij het afhalen van producten dienen de bedragen op rekening van HeavyLights bijgeschreven te zijn of contant voldaan te worden. De factuur vindt u bij uw bestelling.

Nadat u een bestelling heeft aangevraagd door het bestelformulier in te vullen, ontvangt u een bevestiging dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zullen eerst een offerte maken van uw bestelling. Nadat u akkoord gaat met de offerte wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt bericht wanneer uw bestelling gereed is om afgehaald te kunnen worden op afspraak.

Indien u uw eigen product door ons wilt laten aanpassen krijgt u bericht van de daadwerkelijke kosten als uw product gereed is. Bij het ophalen van uw product dient het bedrag op rekening van HeavyLights te zijn bijgeschreven of contant voldaan te worden bij het afhalen van uw product.

Degene die de betaalopdracht aan bank- en giro instellingen voldoet is hier zelf verantwoordelijk voor. Risico is voor degene die de betaalopdracht uitvoert.

Onjuistheden in betaalgegevens dienen aan HeavyLights gemeld te worden.

Annuleringen

U heeft 24 uur om uw bestelling kosteloos te annuleren, U dient een email te sturen naar heavylights@ziggo.nl of dit de doen via het contactformulier op onze website. Mocht u de bestelling al betaald hebben ontvangt u het betaalde bedrag terug.

Retourneren

Binnen 14 dagen kunt u op afspraak het product bij HeavyLights retour brengen. U dient eerst via heavylights@ziggo.nl of via het contactformulier op onze website een afspraak te maken. Bij de bevestiging die u door ons ontvangt kunt u het artikel komen afleveren. Het retour gestuurde artikel dient onbeschadigd, ongebruikt en in originele staat afgeleverd te worden. Het bedrag wat door u betaald is wordt binnen 30 dagen terugbetaald.

Afhalen

Bestelde artikelen kunnen op afspraak worden afgehaald in Gennep.

Verzenden

Door lengte, gewicht en breekbaarheid van onze artikelen hebben wij besloten onze artikelen niet te verzenden. Deze zijn alleen af te halen bij HeavyLights op afspraak. Mocht om welke reden dan ook een artikel toch verzonden worden dan zijn alle verzend-risico's voor de klant.

Staat van de producten

De aangeboden producten van HeavyLights zijn gebruikte producten. Dit wil zeggen dat ieder product zijn eigen beschadigingen en kenmerken heeft. U kunt foto's en informatie aanvragen over onze producten. Indien u geen verdere informatie aanvraagt over een door u besteld product gaat u akkoord met de staat waarin het artikel verkeerd.

Afmetingen en gewicht

Eventuele afmetingen en gewicht vermeld bij onze artikelen zijn globaal en kunnen enigszins afwijken.

Garantie

De aangeboden producten van HeavyLights zijn gebruikte producten, HeavyLights bied daardoor 3 maanden garantie op zijn producten. Gebreken die ontstaan tijdens normaal gebruik vallen onder de garantie en dienen na vertoon van uw factuur retour afgeleverd en naderhand weer opgehaald te worden bij HeavyLights.

U heeft 3 maanden garantie op de elektrische werking op een door uw aangeleverd product die door HeavyLights is aangepast. Gebreken die ontstaan tijdens normaal gebruik vallen onder de garantie en dienen na vertoon van uw factuur retour afgeleverd en naderhand weer opgehaald te worden bij HeavyLights.

Aansprakelijkheid

Het gebruik van onze producten geschied geheel op eigen risico. HeavyLights kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door het gebruik van onze producten. HeavyLights kan niet aansprakelijk worden gesteld door schade ontstaan aan artikelen nadat deze door de klant zijn afgehaald.

Indien wij een door uw aangeleverd product hebben aangepast, kan HeavyLights niet aansprakelijk worden gesteld voor schade ontstaan door het aanpassen, dan wel door het gebruik van dat product.

Geschillen

HeavyLights zal zijn best doen om informatie, artikelen en diensten zo foutloos mogelijk aan te bieden. Echter kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie of andere mogelijke consequenties die uit het gebruik van onze website voortkomen.

Wet bescherming persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden door ons alleen gebruikt om bestellingen te verwerken en deze worden opgeslagen in ons klantenbestand. HeavyLights zal geen mailings sturen van ongevraagde reclamedoeleinden en zal zijn klantgegevens ook niet ongevraagd aan derden verstrekken.

Wijzigingsrecht

HeavyLights behoud zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van zijn website te allen tijde te wijzigen.


Download algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden HeavyLights.pdf (78.13KB)
Download algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden HeavyLights.pdf (78.13KB)