HeavyLights
 

Bestellingen plaatsen.

Indien u een bestelling wilt plaatsen kunt u dit doen door het bestelformulier in te vullen. U kunt dit formulier vinden bij de artikelen op onze webpagina. Houd het artikelnummer,  welke keuze opties en eventuele extra opties u zou willen alvast bij de hand als u een bestelling wilt plaatsen.

Wij zullen u een bericht terug sturen over uw aanvraag met de totaalprijs van uw bestelling en vragen of u daarmee akkoord gaat zodat wij uw bestelling gereed kunnen maken.

Helaas is gebleken dat via verzending van onze artikelen breuken kunnen ontstaan, ook al zijn armaturen goed ingepakt. Dit komt mede door de lengte, gewicht en het breekbare glas. Wij hebben daarom besloten armaturen niet meer te verzenden maar op afspraak af te halen zijn.

Wij hebben graag contact met onze klanten, onze werkplaats bezoeken is daarom altijd mogelijk op afspraak.

Bij een bezoek aan onze werkplaats is het mogelijk een armatuur zelf uit te kiezen, dit is vooral fijn omdat elk armatuur zijn eigen gebruikssporen heeft. Na het kiezen van een armatuur passen wij deze geheel aan naar uw wens en krijgt u bericht wanneer deze gereed is.

Mocht u bij het ophalen van uw bestelling toch niet tevreden zijn dan kunt u kosteloos van de koop afzien.

Betalingen kunnen gedaan worden via overschrijving of contant voldaan worden bij het afhalen van uw bestelling. Bij overschrijvingen dient het bedrag op rekening van HeavyLights te zijn bijgeschreven bij het afhalen van uw bestelling.