HeavyLights
 

Welkom op onze website!

Brocante TL verlichting met een verleden!

Beste klanten en bezoekers,

Tot mijn spijt moet ik u mede delen dat ik gestopt ben met de verkoop.

Mijn passie is het ombouwen en reviseren van TL lampen op een zodanige manier dat de originele staat van onze industriële TL lampen zoveel mogelijk gehandhaafd blijft. Helaas is dit onmogelijk geworden door het uitfaseren van TL voorschakel-apparatuur en op den duur de TL buizen. Met de nieuwe 'LED-hype' heb ik helaas geen binding. Hierdoor is mijn interesse, de tijd en energie die ik in het aanpassen van onze verlichting steek langzaam weg aan het gaan. Na lang overwegen heb ik de stap genomen om te stoppen met de verkoop van onze mooie en stoere industriële TL verlichting.

Iedereen heel erg bedankt voor het vertrouwen die u in ons gehad heeft.


De TL verlichting die in het verleden o.a. fabrieken, bunkers, laboratoriums e.d. verlichtte, wordt in het heden gebruikt voor decoratie van woningen, winkels, restaurants, noem maar op. HeavyLights is gespecialiseerd in het repareren, aanpassen, in- en verkopen van industriële oude TL verlichting. Denk bijvoorbeeld aan het energie-zuinig maken van deze verlichting, goed voor het milieu en uw portemonnee. Men denkt vaak van TL verlichting dat deze niet sfeervol kunnen zijn. Maar HeavyLights kan deze oude TL armaturen een mooi sfeervol licht laten geven. Dit door warme verlichting te gebruiken en het dimbaar maken van de oude TL armaturen en dat op zo'n manier dat het oude karakter van het armatuur gespaard blijft. Wij passen onze verlichting graag aan naar uw wens.

Bent u al in het bezit van een mooie oude industriële TL lamp maar u wilt deze graag laten ombouwen? Dat kan! Wij passen uw armatuur geheel aan naar uw wens. Neem hiervoor contact met ons op, wij helpen u graag.

 Let op:  Artikelen worden niet verzonden, deze zijn op afspraak af te halen in Gennep.

Deze armaturen zijn vrijblijvend te bewonderen bij  Kuechen Design Kleve.
Gepolijst en in koper-look

TL DIMBAAR LUXE uitvoering.